bcdtrade
|
Adidas eqt podpora adv |
Flag »
Reply »
|
rozhodli, že chcete vyrábat topánky, aký bol váš prvý krok? Shwirtz: Absolvovala som kurzy v módnom technologickom inštitúte v New Yorku a pokracovala som s jedným dielom na pracovisku Brooklyn Shoe Space. Naucil som sa Adidas tubulárny vzdor všetko, od vytvárania vzorov až po trvanie. Existuje tolko krokov, ktoré idú do Adidas ultra boost všetky cierne vytvorenia pár topánok. Niektoré Nmd adidas ružová sú zrejmé, rovnako ako šitie, ale vela krokov nie je známe väcšine ludí, ako skivving koža, lepenie stopky, aplikovanie špiciek a päty formy pult. Aké štýly robia topánky a kolko trvajú? Všetky moje topánky sú v polovicnej velkosti od Nmd adidas dámske 5 do 13 Puma suede lezenie a v úzkej, strednej a širokej šírke. Všetko sa robí rucne v Brooklyne. Môj prvý štýl, The Athena, prichádza v dvoch farebných variantoch a je mojou modernou vziat na kotníkové topánky. V skutocnosti trvá asi 20 hodín a 20 Nike Adidas tubular primeknit air huarache beží ultra jedso vvyrobené na objednávku, rucne, v továrni Nike air huarache ultra na výrobu obuvi Brooklyn, ktorá je ženskou továrnou vlastnenou menšinami. Zameriavajú sa na výrobu malých šarží a na prenájom a výcvik Adidas eqt podpora adv talentov prostredníctvom neziskovej organizácie nazvanej CEEDS, ktorá zamestnáva ženy s nedostatocnou migráciou, aby im poskytli zmysluplnú prácu a spravodlivé mzdy. Ak sa chcete Rihanna puma creepers dozvediet viac, môžete |
|
|
Friday, April 28, 2017 at 1:06:26 PM |